![Primjer kobasice bez mesa proizvođača Beyond Meat](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2024/11/02/k_35636999_640.png)
Trebat će vam:
kozletina u komadima (može i janjetina) mladi krumpiri mrkva dvije, tri grančice ružamrina maslinovo ulje 2 dl bijelog vina sol |
Priprema:
Narezano meso posoliti. Krumpire ostaviti u kori, samo ih dobro operite. Ako su manji, ostavite ih u komadu, veće prepolovite. Mrkvu narežite na deblje komade. Poredajte meso i povrće u veću posudu, prelijte maslinovim uljem, vinom i ulijte i malo vode. Preko svega poslažite grančice ružmarina. Stavite posudu pod peku i pecite oko 2 sata. Ako nemate peku, meso pecite na isti način u pećnici, dakle u posudi s poklopcem.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....