Trebat će vam:
200 g datulja 200 g grožđica 300 g sitnih zobenih pahuljica 2 žlice kakaa u prahu 2 žlice kokosova ulja 1 šaka goji bobica + za dekoraciju 200 g tamne čokolade |
Datulje, grožđice i goji bobice namočite u vodi nekoliko sati. Zatim ih dobro istisnite od tekućine i miksajte u glatku kremu. Zobene pahuljice također miksajte u brašno ili ih ostavite cijele te pomiješajte s kakaom u prahu i kremom od voća. Kokosovo ulje otopite na pari i dodajte ostalim namirnicama. Smjesa mora biti dovoljno kompaktna da vam ruke ostanu čiste kad izrađujete kuglice. U slučaju da je premekano, dodajte još zobenih pahuljica. Napravljene kuglice umočite u otopljenu čokoladu i dekorirajte ih goji bobicama. Ostavite u hladnjaku da se stisnu i ohlade.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....