![36182033](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2025/02/10/k_36182033_640.jpg)
Neka vaša trpeza bude prepuna, a s ovim receptima će biti zadovoljna baš svaka družina koja se okupi na Martinje. Ako se za stolom nađe i koji vegetarijanac, ni on ne bi trebao ostati gladan. Na Martinje je važno biti sit, okrijepljen i nasmijan!
BRANKO OGNJENOVIĆ
Krvavice u lisnatom tijestu s kiselim kupusom
Tijesto punjeno heljdom i pačjim iznutricama
Glazirana teleća prsa s kremastom bučom
Torta od palente s krvavicama
![Zagreb, 021115.
Savska.
Kulinarski studio Majstor kuhar.
Jela za Martinje sa chefom Brankom Ognjenovicem.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/11/10/14/martinje_jelo10-021115.jpg)
Patka punjena mlincima
![Zagreb, 021115.
Savska.
Kulinarski studio Majstor kuhar.
Jela za Martinje sa chefom Brankom Ognjenovicem.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/11/10/14/martinje_jelo8-021115.jpg)
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....