Trebat će vam:
10-ak prokulica
100 g šampinjona
1 režanj češnjaka
Prstohvat sušenog timijana ili dvije grančice svježeg
2 žlice parmezana
2 žlice kiselog vrhnja
Maslinovo ulje
2-3 jaja
Sol i papar
Priprema:
Dobro zagrijte maslinovo ulje, prokulice operite, prepolovite i zapecite ih sa svih strana. Dodajte očišćene i nasjeckane šampinjone, timijan i usitnjeni režanj češnjaka. Pirjajte 10-ak minuta, začinite soli i paprom. Dodajte dvije žlice kiselog vrhnja, pomiješajte. Na povrće razbijte jaja, poklopite i pecite 2-3 minute, dok se jaja ne ispeku. Na kraju pospite sitno ribanim parmezanom, dodajte još soli i papra i poslužite uz tostirani kruh.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....