500 g jagoda
1 salatni krastavac
3 šake mladog špinata
2 šake pinjola
1 šaka sezamovih sjemenki
150 g feta sira
maslinovo ulje
1 limun
sol i papar
Očistite jagode, krupnije ih narežite i stavite sa strane. Uzdužno prerežite dobro oprani krastavac. Žličicom izdubite dio s košticama pa svaku polovicu narežite na kriške. Operite i dobro ocijedite listove mladog špinata. Na tavici bez ulja kratko prepržite pinjole. Naribajte koricu limuna i ostavite sa strane te ocijedite sok. Pomiješajte maslinovo ulje i limunov sok. U zdjelu stavite listove špinata, krastavac, narezane jagode i natrgan feta sir, prelijte dresingom, posolite, popaprite, umiješajte jagode i posipajte preprženim pinjolima, sezamovim sjemenkama i naribanom limunovom koricom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....