
Sastojci:
4 otkoštena pileća zabatka (količinu prilagodite broju ukućana i njihovu apetitu)
sol
papar
mozzarella
sušene rajčice
suhi bosiljak ili začini koje volite
špinat
nar
aceto balsamico
maslinovo ulje

Priprema:
Batke posolite i popaprite, na sredinu stavite dvije ploške mozzarelle i suhu rajčicu iz ulja, ili namočenu ako nije bila u ulju. Zarolati i povezati kuhinjskim koncem. Peći ih u pećnici na 160 Celzijevih stupnjeva s malo ulja i podlivene s malo vode, u posudi s poklopcem ili ih prekrijte folijom oko sat i pol. Pred kraj ih otklopite i zapecite da se koža zazlati. Špinat stavite u zdjelu s narom i začinite je solju, acetom balsamicom i maslinovim uljem. Na salatu servirajte pileće rolice.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....