Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 10 min
Broj osoba: 2-4
Sastojci
- 1 jabuka izrezana na kriške
- 1 kruška izrezana na kriške
- 120 g pečenih badema
- 120 g mrvljene gorgonzole
- mješana zelena salata
- 3 jušne žlice jabučnog octa
- 1 jušna žlica senfa
- 1 jušna žlica ocijeđenog limunovog soka
- 3 jušne žlice maslinova ulja
- Soli i papra po izboru
Priprema
1. korak
U zdjelu staviti kriške jabuke, kruške, zelenu salatu, pečene bademe te mrvljenu gorgonzolu.
2. korak
U drugoj izmješati dresing od maslinova ulja, jabučnog octa, senfa i ocijeđenog limunovog soka te preliti preko salate. Sve sastojke dobro promiješati i poslužiti.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....