Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 35 min
Broj osoba: 4
Sastojci
- 2 režnja češnjaka
- 3 mlada luka
- 1 čajna žlica sjemenki komorača
- 1 kg krastavaca, oguljeni i narezani na komadiće
- 1/2 l čvrstog jogurta
- 3 jušne žlice sitno sjeckanog svježeg vlasca
- 100 g dimljenog lososa
Priprema
1. korak
U zdjeli za juhu, na malo maslinovog ulja propirjajte češnjak, luk i sjemenke komorača. Nakon par minuta maknite s vatre te premjestite u kuhinjski blender. Dodajte krastavce, jogurt, vlasac te sve zajedno usitnite. Na kraju posolite i popaprite te stavite da se ohladi u hladnjaku. Poslužite s komadićima dimljenog lososa.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....