Naša Kasandra, inače autorica bloga Forking Croatia, još uvijek ne može zaboraviti prošlogodišnju neuspješnu uskrsnu pincu. Premda nam je vrlo teško povrjerovati da išta što nastane u vrijednoj radnji najpoznatije blogerske vilice može ispasti loše. Ovaj put je pod ruku uhvatila Moniku Kos, slastičarku, a zajedno su se pobrinule da ove godine pinca ispadne ukusna i lijepa.
Trebat će vam:
500 grama brašna (koristile smo brašno za dizana tijesta) 1 žlica soli 40 g svježeg kvasca 100 ml mlakog mlijeka 2 jaja 2 žumanjka 75 grama šećera vanilija naribana korica 2 limuna korica 1 naranče sok jedne naranče 2 žlice ruma (neću lagat, stavile smo mi i malo više) 50 grama maslaca 50 g svinjske masti 100 grama grožđica |
Cijeli recept pročitajte OVDJE!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....