
Sastojci:
500 g kuhanog crvenog graha 2 srednje tikvice 1 veća žuta paprika 4 rajčice 1 veći luk 2 češnja češnjaka 1-2 suhe čili papričice ili svježa ljuta papričica, sitno nasjeckana peršinov list lovorov list 1 žličica mljevene paprike sol papar maslinovo ulje |

Na maslinovu ulju pirjajte na ploške narezan luk kojem, kada malo omekša, dodajte papriku narezanu na kockice, na veće komade narezanu rajčicu te na manje komade narezanu tikvicu. Polijte s malo vode ako je potrebno. Dodajte sjeckani češnjak i peršinov list te lovor. Ostavite da se pirja dok povrće ne omekša, pa potom u lonac stavite i ocijeđeni crveni grah te čili papričicu. Posolite, popaprite, dodajte mljevenu papriku, promiješajte i ostavite na vatri još koju minutu da se okusi prožmu.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....