SUBOTNJI RUČAK

Cannelloni s blitvom i kozjim sirom

 Getty Images/iStockphoto
Dodajte i malo mesa ako želite!

Trebat će vam:

200 g blitve
500 g kozjeg sira
1 češanj češnjaka
prstohvat muškatnog oraščića
200 g cannellona
50 g naribanog parmezana
500 ml vrhnja za kuhanje
sol i papar

Top view of a traditional italian cuisine dish. Cannelloni with spinach, gorgonzola and walnuts.

Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Blitvu blanširajte, isjeckajte ju i dodajte kozjem siru. Dodajte muškatni oraščić, protisnuti češnjak i bosiljak. Napunite cannellone sa smjesom i poredajte ih u namašćeni lim. Sve prelijte s vrhnjem za kuhanje koje ste posolili i popaprili te parmezanom. Pecite oko 45 minuta na 200 stupnjeva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. studeni 2024 05:03