
Trebat će vam:
500 g bifteka 4 žlice kapara 4-6 slanih inćuna 3 žličice Dijon senfa 2 žumanjca glavica sjeckanog luka 3 žlice lista peršina 5 žlica maslinovog ulja žličica Tabasca 4 žlice suhog bijelog vina šnita kruha bez korice prepržena na tavi sol, papar, čili paprika |

Priprema:
Biftek očistite od svih žilica. Možete ga sjeckati na vrlo sitne kockice ili samljeti u mašini za meso, ali isplati se potruditi i isprobati najkompliciraniju metodu koja daje najbolje rezultate. Biftek se struže nožem i na taj način usitnjava. Sitno nasjeckajte kapare, luk i peršin. Preprženi kruh namrvite. Inćune usitnite prstima. Pomiješajte sve sastojke. Zamijesite smjesu rukama i provjerite začine. Hladite najmanje dva sata da se okusi dobro prožmu. Tatarski biftek servirajte na preprženom kruhu. Odličan prilog tatarskom bifteku je i vrlo tanki čips od krumpira.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....