NOVO MJESTO

Zagreb je dobio novu zdravu slastičarnicu, nude chia puding, kuglice koje podsjećaju na omiljene slatkiše i druge slastice

Chia healthy bar nalazi se na adresi Antuna Bauera 21, a njihove proizvode možete naručiti i putem dostavnih servisa

Ulica Antuna Bauera, koja se nalazi u blizini sve popularnije zagrebačke Martićeve ulice, ovih je dana dobila još jedno novo mjesto. Naime, na broju 21 otvoren je Chia healthy bar, malo drugačija slastičarnica gdje se nude nutritivno bogatije i zdravije varijante slatkiša.

U novootvorenom lokalu tako kupiti možete zdravije cupcakes, koje rade s bazom od orašastih plodova i kremama od limuna, vanilije ili čokolade, zatim su tu energetske kuglice od orašastih plodova i datulja, koje također rade u nekoliko varijanti. Nude, primjerice, kombinaciju indijskog oraščića i vanilije, kuglice s lješnjakom, zatim kuglice inspirirane Jaffa keksom, proteinske kuglice s kikirikijem, s kokosom, brusnicom te kuglice s matchom.

Posebno su nam za oko zapele i malina pločice s bazom od lješnjaka i slatkom kremom od malina bez dodatka šećera, koje su prelivene čokoladom, a tu su još i pločice s maslacem od kikirikija, bademom i datuljama te, primjerice, proteinski tart s bazom od badema, zobenim pahuljicama, kokosom, datuljama i kremom od indijskih oraščića. Budući da nose naziv Chia Healthy bar, logično je da u ponudi imaju i chia puding, i to u čaši. Predstavljaju ga kao dobru opciju kada želite pojesti nešto zdravije i laganije dok ste u pokretu i prolazite kroz ovaj dio grada.

Osim u malom lokalu u Bauerovoj, njihove proizvode možete naručiti i putem dostavnih servisa. Chia puding od 300 grama, napravljen s napitkom od indijskih oraha i s dodatkom šumskog voća, banana, agavina sirupa i cimeta koštat će vas 5,80 eura, a dodati možete i maslac od kikirikija, lješnjaka ili badema, dozu whey proteina i miks orašastih plodova. Dodaci će vas koštati između 1,40 i 2,70 eura. Naručiti možete i kuglice, koje će vas koštati 1,40 eura po komad, dok će vas čokoladne pločice i tartevi koštati između 2,70 i 3,70 eura. Čokoladnu i tortu od vanilije i maline možete naručiti za 4,30 eura po komadu, a smoothie u nekoliko opcija po cijeni od 5,30 eura za 300 mililitara. Više informacija možete potražiti na njihovim društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 09:55