Jutarnji.hr
Premium
Vijesti
Sport
J2
Kultura
Video
Novac
Scena
Pretplata
Magazini
Dobra Hrana
Dom & Dizajn
Autoklub
Globus
Like putovanja
VauMijau
Servisi
Tiskano izdanje
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Moj profil
Odjava
Traži
StoryEditor External
StoryEditor Internal
ISPECITE SVOJ KRUH!
Uzgojite starter, divlji kvasac, i postanite prvoklasni pekar!
Pekar Boško Jagec iz zagrebačke pekarnice Korica pokazao nam je korake za izradu kruha od kiselog tijesta.
Piše:
Dobra hrana
Objavljeno:
05. travanj 2017. 17:41
1/
9
Neja Markičević / Hanza Media
2/
9
Neja Markičević / Hanza Media
3/
9
Neja Markičević / Hanza Media
4/
9
Neja Markičević / Hanza Media
5/
9
Neja Markičević / Hanza Media
6/
9
Neja Markičević / Hanza Media
7/
9
Neja Markičević / Hanza Media
8/
9
Neja Markičević / Hanza Media
9/
9
Neja Markičević / Hanza Media
#kruh
#kvasac
#Kvasac
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....
×
19. rujan 2024 23:45
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....