UKUSNI TV HITOVI

Udobno se zavalite i inspirirajte ovim gastro emisijama zbog kojih ćete momentalno ogladnjeti

Chef Spencer Watts (Comfort Food)

 Instagram @chefspencerwatts
Ako volite kuhanje i sve što ima veze s dobrom hranom, možda će vas zanimati da su na Pickbox NOW stigla četiri zanimljiva formata

Ljubitelji kulinarskih emisija i napetih filmova narednih dana u svoj raspored mogu zabilježiti nekoliko zanimljivih emisija. Naime, na Pickbox NOW najavljuju za svakog ponešto. Od uzbudljivih putovanja do inspirativnih priča o svijetu kulinarstva, gledatelji će moći uživati u raznovrsnom sadržaju koji će ih nadahnuti za vlastite avanture. Evo što se nudi.

image

Love at First Bite

Press

LJUBAV NA PRVI ZALOGAJ (LOVE AT FIRST BITE)

Simpatična kulinarska emisija predstavlja vrhunske kuhare koji sa svojim bližnjima pripremaju raznovrsna jela u svojim domovima. Ova serija savršen je spoj romantike i zabave, pružajući inspiraciju i korisne kulinarske trikove, kao i niz zanimljivosti o namirnicama i tehnikama kuhanja. Gledatelji će uživati u raznim receptima i idejama koje mogu primijeniti u vlastitim domovima.

image

James Martin

Press

JAMES MARTIN: OD OTOKA DO VISOČJA (JAMES MARTIN‘S ISLANDS TO HIGHLANDS)

Voljeni kuhar James Martin putuje po Ujedinjenom Kraljevstvu u potrazi za najboljim pričama o hrani i vrhunskim lokalnim proizvođačima. Na planinama, morskim obalama i slikovitim plažama, James priprema potpuno nove recepte, otkrivajući bogatstvo i raznolikosti britanske kulinarske tradicije. Ovaj naslov donosi ukusna jela i fascinantne priče koje stoje iza njih, a svaka epizoda nudi jedinstveni uvid u ljepotu britanske kuhinje i prirode.

image

Comfort Food

Press

HRANA ZA UTJEHU (COMFORT FOOD)

Kulinarski serijal ima sve - toplinu, udobnost, snježne pahulje, kamin i ukusnu hranu. Snimljen u luksuznoj kolibi u zimskoj šumi blizu Ottawe, kuhar Spencer Watts priprema jela koja griju dušu i vraćaju osjećaj nostalgije i doma. Ova emisija pruža savršen bijeg u svijet kulinarske udobnosti i topline, gdje svaki zalogaj budi uspomene i donosi zadovoljstvo.

image

James Martin

Press

FRANCUSKA PUSTOLOVINA JAMESA MARTINA (JAMES MARTIN’S FRENCH ADVENTURE)

Miniserija prati kuhara Jamesa Martina, koji kreće na putovanje ‘old timerom‘ kako bi pronašao stara kulinarska mjesta u srcu Francuske. Ova serija nudi jedinstven uvid u bogatu francusku kulinarsku i povijesnu tradiciju, istražujući lokalne specijalitete i skrivene dragulje. Jamesove avanture na putu otkrivaju ne samo nevjerojatne okuse nego i priče koje stoje iza svakog jela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 15:33