Suzy Josipović Redžepagić, poznata poduzetnica, velika zaljubljenica u gastronomiju, autorica kuharice i voditeljica cooking classova "Mama zna" te televizijskog priloga "U kuhinji kod Suzy", najavila je termine novih kulinarskih radionica. Taman uoči sezone darivanja, ova vijest dolazi kao idealan poklon za sve one koji vole kuhati, a pokloniti ga možete sebi ili onome za koga znate da bi se tome razveselio.
Kako je objavila na društvenim mrežama, Suzy Josipović još u ovoj godini planira dvije radionice. Prva će biti održana u utorak, 3. prosinca, na temu omiljenih božićnih delicija za koju su ostala još dva slobodna mjesta, a druga je tjedan dana kasnije, 10. prosinca i na temu slastica svih vrsta - od keksi i kolača, do krema i torti. U novoj godini, za sad su najavljene četiri radionice, po dvije u veljači i ožujku. Prva će biti u srijedu, 5. veljače 2025., i na temu tradicionalnih hrvatskih specijaliteta, dok će druga ići tematski malo šire i pokrit će razne specijalitete iz cijelog svijeta, i održat će se u srijedu, 19. veljače 2025. U ožujku, točnije petog dana ovog mjeseca, Suzy će posvetiti radionicu najboljem od mesa i ribe, a radionicu 19. ožujka ručnoj izradi tijesta - i to od bureka do focaccie.
Treba naglasiti kako su sve radionice podijeljenje u tri dijela i da je maksimalni broj 10 do 15 polaznika. Kad se svi sudionici okupe, prvo je na rasporedu predavanje o temi radionice, nakon čega se kreće na kuhanje - pokazno i zajedničko. Nakon što se kuhanje privedu kraju, sudionici će kušati sve što su pripremili i naučiti kako hranu sljubiti s vinom.
Sve radionice organizirane su u Zagrebu, na adresi Savska cesta 116 (kotany kitchen) s početkom u 17:30 sati. Cijena radionice je 110 EUR, no moguće je ostvariti popust za dvije ili više kupljenih radionca po osobi.
Na željenu radionicu možete se prijaviti putem ove poveznice u kojoj je obrazac.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....