Ponovno počinje Le Grič

Svake subote u kolovozu uživajte u čaši vina s pogledom na zagrebačke krovove, evo kako i gdje

Ulaz na ovo šarmantno događanje je slobodan, a obogatit će vam vikende tijekom ljeta

U subotu, 3. kolovoza, počinje ovogodišnje izdanje malog i intimnog, ali iznimno popularnog događanja Le Grič koje, u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, svake godine građanima metropole, kao i mnogim turistima, omogućuje da uživaju u ljetnim večerima u šarmantnom okruženju. Le Grič inače organizira Mali plac, koji stoji i iza organizacije popularnog Malog piknika.

image
Samir Ceric Kovacevic

image
Niko Goga

image
Niko Goga

Kao i prošle godine, Le Grič će se ponovno održavati svake subote u kolovozu od 19 do 23 sata i to na prekrasnoj šetnici s pogledom na zagrebačke krovove, smještenoj iza Muzeja grada Zagreba, povrh Radićeve ulice, a između Stuba Franje Buntaka i Zvjezdarnice.

image
Samir Ceric Kovacevic

image
Julien Duval

image
Niko Goga

Podsjetimo, nekada se Le Grič odvijao u parku Grič, no zbog obnove bivše zgrade Državnog hidrometeorološkog zavoda koja je i dalje u tijeku, Le Grič se i ove godine održava na novoj lokaciji. Ako biste rado običan izlazak zamijenili neobičnim, a od barova su vam ipak draži parkovi – onda je Le Grič baš za vas! Uz pogled na gradske krovove i zvukove ukulela, violine i gitare, čeka vas mali, ali slatki izbor vina i pjenušaca iz Zagrebačke županije, Slavonije, Istre i Dalmacije.

image
Samir Ceric Kovacevic

image
Julien Duval

image
Niko Goga

Ulaz je slobodan. U slučaju kiše, događanje se otkazuje i ponovno zakazuje za sljedeću subotu.

Više informacija pronađite na Facebook i Instagram stranici te Facebook eventu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. kolovoz 2024 11:51