U četvrtak, 28. studenog u Bistrou Apetit kreće nova sezona ekskluzivnih večera, a niz gostovanja otvorit će Janez Bratovž, chef ljubljanskog restorana JB Restavracija, restorana koji se nalazi na popisu San Pellegrino Top 100 World’s Restaurants.
Kako bi gastronomsko iskustvo bilo zaista nezaboravno, chefu Cristianu Cabalieru i Janezu Bratovžu pridružit će se i vinski virtuozi Mladen Rožanić i Dario Pinčić.
Na pomno osmišljenom meniju naći će se jadranska tuna na kremi od soje i algi s mladim lukom, kvarnerski škampi na pireu od pastrnjaka s umakom od sipinog crnila, marakujom, želeom od izabele i maslinovim uljem, ravioli punjeni skutom i pistacijom u kremastom mesnom umaku s gusjom jetrom, pirjani ždrebeći obrazi u umaku od korijandera s njokima od luka i svježim povrćem.
Za kraj ove nesvakidašnje večere predviđene su knedlice od paške skute punjenje nugatom i marcipanom na kremi od kestena s toplim Baileysom.
Ako imate želju i vi probati kreacije vrhunskog chefa Janeza Bratovža, svoje mjesto možete rezervirati na adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broju telefona 01/4677335.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....