Dobra prilika

Samo od ovog četvrtka do subote Nebo nudi večeru u 7 sljedova po cijeni od 5

 Matija Djanješić/Cropix
Restoran s Michelinovom zvjezdicom domislio se zgodnog rješenja kako privući nove goste

Nije baš običaj da fine dining restorani rade akcije kakve su nam poznate u trgovačkom svijetu, međutim objava restorana Nebo by Deni Srdoč u kojoj su putem društvenih mreža obavijestili da nude posebnu pogodnost ovog tjedna, itekako je vrijedna pažnje. Naime, samo od ovog četvrtka, 12. rujna, do subote, 14. rujna, gosti koji rezerviraju stol za večeru mogu uživati u njihovom ekskluzivnom jelovniku od 7 sljedova po cijeni od 5. Na ograničeno vrijeme, navode u objavi na Instagramu, gosti mogu doživjeti "izvrsno iskustvo koje prikazuje najbolje kulinarsko umijeće i kreativnost".

Kako za one koji još nisu posjetili Nebo ili ga žele opet posjetiti, itekako je ovo dobra prilika i za sve one koji si tako jedno ekskluzivno gourmet iskustvo možda nisu mogli priuštiti.

Vijest o jedinstvenoj ponudi stiže nedugo nakon objave novog radnog vremena restorana, u kojemu je na početku sezone "palicu" u kuhinji od chefa Denija Srdoča preuzela mlada Gabriela Filca. Tako su izvijestili kako restoran Nebo, smješten na 5. katu hotela Hilton Rijeka Costabella, od rujna kroz tjedan radi od 17 do 23 sata, a nedjeljom i ponedjeljkom je zatvoren.

image

Gabriela Filca, chefica restorana Nebo

Vedran Peteh/Cropix

Inače, Gabriela Filca glavna je chefica Neba od kraja siječnja ove godine, a tu je odgovornu funkciju preuzela uoči 24. rođendana. Kako smo pisali, ovom pozicijom postala je prva glavna chefica restorana s Michelinovom zvjezdicom u Hrvatskoj, a pritom je i najmlađa. Rodom iz Rumunjske, u Hrvatsku je došla s obitelji kada su joj bile samo dvije godine. Kuhati je počela još u osnovnoj školi, a prvu tortu ispekla je sa samo osam godina... Njezinu priču možete pročitati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2024 09:03