Prošlo je tek nešto više od 45 dana kada je na Kvatriću s radom započela slastičarna "Moja baklava" iz koje se jasno da iščitati primarna djelatnost. Velika ponuda ručno rađenih baklava, koje potpisuje svjetski poznata tvornica iz Turske - Haci Hasan Ogullari, Zagrepčani i njihovi gosti brzo su prepoznati. No unatoč tome, vlasnici slastičarne - Tomislav, Vjeran i Mario, ne žele biti tek još jedna obična slastičarnica u nizu, pa se stoga ovaj petak, 31. siječnja, pripremaju za nešto potpuno novo.
Kako, što i zašto, kazao nam je najmlađi u timu, Mario Krvavac, koji je zadužen za segment marketinga: "Nakon dugog dana u uredu, nema ništa bolje od opuštanja uz piće u živahnoj i ugodnoj atmosferi. Tomislav, Vjeran i ja puno smo pričali što i kako, stoga je plan da svaki posljednji petak u mjesecu organiziramo After Work Cocktail. Već ovog petka u Nemčićevu 8 stiže nam barmen Ivan Stjepan Černo pa ćemo, uz našu standardnu ponudu koktela, gostima nuditi i nešto novo jer je Ivan pripremio četiri signature koktela koji se odlično spajaju uz ponudu naših baklava, kojih je stvarno mnoštvo u ponudi".
Premda je riječ o prvom takvom događanju u Mojoj baklavi, odaziv stalnih gostiju je sjajan, tako da vlasnici ističu kako bi bilo dobro da svi oni koji misle svratiti ipak rezerviraju stol (broj za rezervacije je 0918983406).
"Već smo na nekih 80-ak posto popunjenosti kapaciteta, što nas veseli jer pokazuje zainteresiranost naših gostiju za ovakvim konceptom", kaže Mario za event koji je zakazan za petak, 31. siječnja, s početkom od 16 sati, a trajat će do 22 sata.
Za one koji je još nisu imali priliku posjetiti, recimo i kako je Moja baklava intimna slastičarna kapaciteta 15 stolova u unutarnjem prostoru. Uz baklave, nude sladoled i koktele. Na kraju, dečki kažu i kako je zagarantirana dobra glazba i veselo raspoloženje.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....