AFTER WORK

Poslije posla na Mlinove, za 11 eura ovdje možete pojesti pizzu u neograničenim količinama

 Papavero Facebok/
Zagrebačka pizzerija Papavero Pizza & Food Lab poznata je po dobrim pizzama, a ovog petka i subote imaju i posebnu akcijsku ponudu

Među gurmanima dobro poznata pizzerija smještena na zagrebačkim Mlinovima ovih je dana najavila posebnu promotivnu ponudu u sklopu koje gosti mogu uživati u "all you can eat pizza" opciji za 11 eura po osobi. To znači da, ako u Papavero Pizza & Food Lab dođete u paru, koliko vas najmanje može biti za stolom, možete pojesti pizze koliko god želite te sve zajedno platiti tek 22 eura za dvije osobe. Ponuda je dostupna u petak, 27. siječnja i subotu, 28. siječnja od 18 sati, rezervacija stola je obavezna, a kako su napomenuli na svom Instagram profilu, gosti su dužni pridržavati se nekoliko osnovnih pravila.

image
Privatna Arhiva/

Istaknuli su tako kako ponuda vrijedi samo za restoran, a ne za dostavu ili take out te kako nova pizza na stol stiže kada su tanjuri svih pristunih za stolom prazni. Također, na stolu se dobivaju dva signala - "samo daj" i "pauza ili stop" kako bi osoblje restorana znalo kada vam mogu donijeti novu pizzu, ali i kada ste siti. Napomenuli su i kako vjeruju u dobar razum svojih gosti, no kako se svaki ostavljeni komad pizze na tanjuru naplaćuje 1 euro.

image
Papavero Instagram/
image
Privatna Arhiva/

Papavero Pizza & Food Lab Ane Uremović Longobardi i Pasqualea Longobardija otvorena je prije 8 godina, a od tada do danas na zagrebačkoj su sceni poznati postali po odličnim pizzama. Fokus su od početka stavili na pizzu contemporaneu, koja je volumenom manja, zbog tehnike razvlačenja, ali količina tijesta je ista kao za nama bliske pizze napoletanu ili romanu. S obzirom na to da se ne radi o vrlo tankom tijestu, ona podržava igru sa sastojcima bez bojazni da će vam se tijesto raspasti. Također, gosti ovdje često biraju i njihove sourdough pizze te pizze od pola metra, a popularna su i predjela koja uključuju različite kruščiće od pizza tijesta s nadjevima te gnocco fritto ili talijanske poderane gaće. Nedavno smo u Papaveru isprobali i odličnu tjesteninu s kobasicom koju svakako preporučujemo onima kojima pizza ipak nije prvi izbor.

Više informacija potražite na njihovim društvenim mrežama, a cijelu priču o pizzeriji pročitajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 13:46