Nakon šest uspješnih izdanja u metropoli, Burger festival se ove godine po prvi put održava na moru i to u Puli. Od 12. do 22. kolovoza u Titovom parku potražite kutak posvećen slasnoj hrani gdje će se nalaziti pet kućica s burgerima i jedna sa slasticama, a na kojima ćete moći probati ono najbolje iz burgerskog svijeta. Čekaju vas sočne i mirisne mesne delicije, kao i dobro rashlađeno pivo, ljetni kokteli i fina vina.
U Pulu stiže zadarska ekipa Picnic&Fun, zatim Institut za burgere kod kojeg gostuje Mate Janković, El Toro donosi mirise i okuse južne Amerike, a po prvi put Puljani će kod 4Burgers moći probati novi burgerski hit - smash burgers. Mladi entuzijast Ivan Badžek stiže s odabranim okusima na Chef’s Burger kućicu. Za slatkoljupce tu je Robert Hromalić s ljetnom poslasticom - Le Kolač ledenim sladoledima od kojih je jedan i veganski.
Burger festival na Špancirfestu
Nakon uživanja u Puli, iduća destinacija Burger festivala je varaždinski Špancirfest. Na Kapucinskom trgu od 19. do 28. kolovoza probajte neki od sočnih, slasnih i mirisnih oblizeka. Morske burgerske okuse spremat će ekipa iz Zadra Picnic&Fun, a nemojte propustiti ni jela koja BBQ HOT Yard spravlja u svom grill laboratoriju.
Za plant based burgere zadužen je Beg’s Plant Based, a Reshetka International, višestruko nagrađivani mobilni brand Nikole Božića, opet priprema iznenađenje. The Meat by Nenad Komes će pripremati mini burgere, idealne za sve koji žele probati više okusa, a svidjet će se i malenima. Bit će tu za svakoga ponešto, a mesne i glazbene note pobjednički su recept za dobro raspoloženje. Tekući užici čekaju vas na festivalskim barovima - od koktela do piva, uz poneku domaću rakiju da zaokruži ovaj gastro-glazbeni doživljaj.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....