SHOPPING PATROLA

Ove godine, očito, ništa od božićnih tuluma... Palite kokičare, vrijeme je za filmske maratone!

 Aleksandarnakic
Najbolje su one koje ste pripremili netom prije nego što ste stisnuli play, a ovi aparati pomoći će vam da kokice uvijek budu savršene

Budući da ove godine doista provodimo puno vremena u udobnosti svoga doma, ne iznenađuje da sve više boravimo uz televizor i računalo nadoknađujući sve propuštene serije koje zbog bogatog društvenog života do sada jednostavno nismo stigli pogledati i filmove koje smo za dlaku propustili u kinima. Naravno, filmsko popodne koje se pretvori u zabavnu filmsku večer nije potpuno bez najpopularnije domaće grickalice - kokica! Iako ih se danas može kupiti gotove u dućanu ili online, pakirane u atraktivnu ambalažu i spremne za konzumiranje bez puno muke, šteta je ipak se malo ne potruditi.

image
Peopleimages

Situacija na tržištu više nije kao nekada i danas je moguće nabaviti pristojan kokičar za svega dvjestotinjak kuna, što je mala cijena za višegodišnji izvor zdravih grickalica koje su gotove u tren oka, hrskave i vruće. Samo trebate držati vrećicu kukuruza uvijek u smočnici i za svega nekoliko minuta spremni ste za hrskanje. No, ako ipak poželite malo začiniti svoje kokice, osim malo soli, pokušajte kokice posipati dimljenom ili ljutom paprikom, dodajte svemu tome fini i mirisni rastopljeni maslac ili napokon isprobajte one kombinacije za koje svi na prvu odmahuju glavom, kokice s karamelom ili čokoladom. Posipate li po njima malo soli, što se doista sjajno slaže s ta dva slatka okusa, sigurni smo da će vam biti zanimljivo, a možda vam se i svidi! Posebno uzbuđenje, pogotovo za mlađe članove obitelji, predstavljat će iskakanje kokica iz kokičara van, a i poneki odrasli u tome će s veseljem uživati.

NA NAŠEM TRŽIŠTU

Domaći dućani nude brojne dobre opcije za sve koji su u potrazi za kokičarom, od jednostavnih, jednobojnih i klasičnih pa do šarenih, retro i ukrašenih, a sve za sličnu cijenu. Oni malo skuplji kokičari većinom svoju cijenu opravdavaju poznatom markom, no ne nužno i naprednijim značajkama tako da, ako niste voljni više uložiti, bez brige, niste na velikom gubitku.

SOL I PAPAR

Lékué posuda za izradu kokica

Cijena: 188 kn

Sklopiva silikonska posuda jednostavno se napuni s maksimalno 100 g kokica, poklopi i stavi u mikrovalnu pećnicu na 800 W. Lako se čisti i ne zauzima previše prostora.
Dimenzije: promjer 20 cm
Kapacitet: 2,8 l
Dodatni dijelovi: poklopac
www.solipapar.com

image
Sol i papar - Lekue posuda za kokičanje u mikrovalnoj

HARVEY NORMAN

Russell Hobbs aparat za kokice 24630

Cijena: 199 kn

Vrući zrak cirkulira kroz aparat i diže temperaturu do optimalne razine za pucanje kokica, bez potrebe za uljem.
Dimenzije: 17,4 x 16,4 x 28,7 cm
Kapacitet: za do 12 šalica kokica
Dodatni dijelovi: mjerna žlica/poklopac
www.harveynorman.hr

image
Harvey Norman - Russel Hobbs kokičar

ELIPSO

Ariete 00C295300AR0 aparat za kokice xl

Cijena: 679 kn

Retro dizajn ovaj električni aparat čini atraktivnim dodatkom svakoj kuhinji, kao i svakom kućnom tulumu (do 10 ljudi, naravno). Kokice se pripremaju na principu strujanja toplog zraka bez dodatnih masnoća.
Dimenzije: 29 x 33,5 x 53,5 cm
Kapacitet: 700 g
Snaga: 310 W
www.elipso.hr

image
Elipso Ariete xl kokičar
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 13:29