Što vam ostane kada iz jednog restorana ili, recimo, pekarnice izbacite šalter, stolce, stolove, menije, blagajnu, ma čak i blagajnicu? Kuhinja. Esencija svakog ugostiteljskog objekta. Novi veliki trend u gastro svijetu, posebno nakon pandemijske godine, upravo je dark ili ghost kitchen, objekti koji se temelje isključivo na dostavi. Lokacija je nepoznata i nebitna, a delicije stižu tople i mirisne na vaš kućni prag.
Hrvatska je upravo dobila prvu takvu "nevidljivu kuhinju" specijaliziranu za pekarske proizvode.
Iza svega stoji mladi tim zadarske Kroštule, i donedavno dio ekipe popularne zagrebačke pekare Bread Club.
"Mi smo prva virtualna artisan pekarnica u svemiru. Nas, u klasičnom smislu, nema i ovo je, nadamo se, zadnji put da ćete nas vidjeti u...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....