Početak tjedna već tradicionalno obilježava pripremu tjednog menija. Ovog smo puta odabrali slasne favorite koje u narednih sedam svakako vrijedi isprobati.
Kao i obično, nakon vikenda okrećemo se nešto laganijim jelima pa tako na kišni ponedjeljak radimo salatu s ječmom, šparogama i feta sirom koju možete poslužiti kao glavno jelo uz hrskavi tost, a odlična će biti i kao predjelo ili prilog uz, primjerice, vikend roštilj. U utorak se okrećemo slasnoj dva puta pečenoj piletini s umakom od rajčice i mozzarellom koja će, vjerujemo, instantno postati hit i u vašoj kuhinji, dok u srijedu pripremamo jednostavan i brz, ali kremast i ukusan ručak od tek nekoliko sastojaka. U pitanju je palenta sa šampinjonima za pripremu koje će vam trebati tek nešto manje od pola sata.
Četvrtak smo rezervirali za jednostavne polpete od puretine i istu takvu krumpir salatu, u petak pripremamo omiljeno nam jelo s dagnjama, dok se u subotu bacamo na pripremu domaće pizze. Naravno, imamo i recept za najbolje tijesto. Nedjelja je, pak, stvorena za raskošan ručak pa se tako ovog tjedna posebno veselimo proljetnoj junetini s graškom.
PONEDJELJAK
Salata s ječmom, šparogama i feta sirom
UTORAK
Zapečena piletina s mozzarellom
SRIJEDA
Kremasta palenta sa šampinjonima
ČETVRTAK
Pureće polpete i krumpir salata
PETAK
Tjestenina s rajčicom i dagnjama
SUBOTA
NEDJELJA
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....