Dok ih mlađi znaju pod nazivom Izletište Zelenjak, oni nešto stariji uvijek će reći kako na najbolju teletinu odlaze Kod Mamića. Danas izletište kultnog statusa i gotovo klupskog karaktera, dugi je niz godina bilo mjesto gdje se okupljala elita i gdje su se slavili važni događaji zagrebačkih obitelji.
Pa čak i sada, kada je grad prepun restorana čija se ponuda bazira na tradicionalnoj zagrebačkoj kuhinji, ovo je jedno od onih mjesta koje će vam pravi znalci preporučiti kada vam se jede provjereno dobra, prava domaća hrana i kada tražite restoran u koji ćete odvesti strance ili organizirati obiteljski ručak.
Ovdje se ne propuštaju jela kao što su tlačenica, dimljeni jezik i sir iz kace, a odmah potom naručuje se goveđa juha s domaćim rezancima. U pitanju su jela koja već dugi niz godina imaju svoje poklonike i koja su već obavezan odabir za stolovima za kojima se u Zelenjaku nerijetko mogu vidjeti i po tri generacije iste obitelji.
Nakon juhe i predjela, ovdje nemojte propustiti niti bečki ili naravni odrezak, teleću koljenicu i pečenje meso za koje u Zelenjaku dobavljaju od stalnih i već provjereno dobrih proizvođača. Ovdje u sezoni volimo naručiti i kobasice te krvavice s domaćim kiselim zeljem, a uz to se ne preskače niti restani krumpir.
Među desertima, odlična su opcija njihove štrudle napravljene od domaćeg, tanko vučenog tijesta i pošteno punjene. Iako u restoranima vrlo rijetko naručujemo palačinke, ovdje ih rade zbilja vrhunski pa, što god odabrali za kraj ručka, zbilja ne možete pogriješiti. Nostalgičarima bi se posebno mogle svidjeti poslužene u vinskoj pjenici, dok bi klasičare mogle oduševiti one punjene domaćim džemovima.