DOBRA PRILIKA

Dino Galvagno ponovno organizira večere u Lici! Prekrasna priroda i posebno osmišljena jela samo su dio iskustva

Izlet u Liku ove jeseni i zime mogao bi biti više nego dobra ideja

Latibula Retreat, projekt našeg poznatog chefa Dine Galvagna i Ivane Kukić, ove zime ponovno kreće s večerama na njihovom imanju u Lici. Kada smo ih nedavno upravo tamo posjetili, o čemu smo i pisali u novom, jesenskom broju magazina Dobra hrana, koji je sada na kioscima, potpuno smo se zaljubili u tamošnju prirodu, baš kao i u cijelu ideju, hranu i pristup koji sada njeguje Galvagno pa, ako ste u prilici, svakako preporučujemo da razmislite o vikendu u Lici.

image
Berislava Picek/Cropix

Kako kažu iz Latibule, tijekom ljeta i jeseni uspjeli su skupiti nešto novih plodova prirode i pripremiti nova jela i kombinacije te ispeglati sirarske vještine i sada su spremni sve to predstavit novim gostima. Večere organiziraju za šest do osam osoba, svi gosti u 10 sljedova jela uparenih s pet različitih vina uživaju za istim stolom, a cijena je 420 eura za dvije osobe.

image
Berislava Picek/Cropix

Jedna osoba može rezervirati jedno ili osam mjesta, ovisno o potrebama pa, u slučaju da dolazite sami, najbolje je prethodno kontaktirati ekipu iz Latibule kako biste saznali cijenu i sve ostale detalje. U slučaju da, pak, rezervirate šest mjesta, moguće je večeru pripremiti van navedenih termina, a za sada su dostupni 23. i 30. studenog, 7. i 21. prosinca i 4. siječnja.

image
Berislava Picek/Cropix

Budući da je u pitanju večera koja zbog samog iskustva može potrajati, i ove godine organiziran je smještaj u hotelu Plitvice Village, a budući da doručak nije uključen, u Latibuli će vam napraviti paketić za doručak koji možete ponijeti sa sobom.

image
Fotografija: Berislava Picek/cropix; Dizajn Naslovnice: Vesna Veselić/

Više informacija možete potražiti ovdje i ovdje, a cijelu priču o novom početku Dine Galvagna i njegovoj Latibuli čitajte u novom broju magazina Dobra hrana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. studeni 2024 14:21