Degustacijska večera "Torre Rozzassa" u Bistrou Apetit

Dana 17.10.2013 u Bistrou Apetit održat će se degustacijska večera chefa Christiana Cabaliera i jedne od vodećih vinarija iz sjeverne Talijanske regije Friuli-Venezia Giulia „Torre Rosazza”, kao i degustacija grappa jedne od najvećih proizvođača destilata na svijetu Bepi Tosolini uz suradnju sa Bin 19.

Kroz večeru će goste voditi predstavnik Torre Rosazze g. Francesco Riccardi, unuka Bepija Tosolinija Lisa Tosolini te sommelier Ivan Jug koji će vas uvesti u čaroban svijet hrane,vina i grappa. Večera počinje u 20h, a cijena po osobi iznosi 390 kn.

Meni

Vitello tonnato s kaparima u tempuri i timijanom

Torre Rosazza friulano 2012

Fagottini s hokaido bućom, svježim brusnicama i dimljenom ricottom

Torre Rosazza sauvignon 2012

Jakobove kapice na velouteu od škampa i đumbira sa Ceylon špinatom

Torre Rosazza pinot nero 2010

Juneći obraz kuhan u pignolu sa burratinom ,pečenom mini paprikom i kroketom od vanilije, maka i mandula

Torre Rosazza pignolo 2008

Dolce latte – gorgonzola terina na Pumpernickel kruhu s mariniranim voćem

Bepi Tosolini Most uve miste

Bepi Tosolini Most Uve Miste Ciliegio barrique

Bepi Tosolini Grappa Agricola

Bepi Tosolini Il Iligni Rovere

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. studeni 2024 06:35