Anita Šumer, poznata stručnjakinja za izradu kruha od kiselog tijesta, odnosno sourdougha, i autorica popularnih knjiga "Kvasomanija" i "Slana i slatka kvasomanija", najavila je nove radionice u Hrvatskoj. Naime, krajem mjeseca organizira Express radionice pojednostavljenog pečenja dizanog tijesta koje će održati u zagrebačkom i splitskom Miele Experience centru.
"U tri sata pokazat ću vam cijeli proces pečenja kruha s kiselim tijestom i naučiti vas sve što trebate znati o kiselom tijestu kako biste ga mogli koristiti u budućem pečenju. Sami ćete mijesiti svoje tijesto, a vidjet ćete da pečenje kruha nikada nije bilo ovako jednostavno - bez nepotrebnih dodataka i s provjerenim sastojcima" poručila je, između ostalog Šumer u Instagram objavi na svom službenom profilu.
Kako je najavila, radionice u Zagrebu održat će u utorak, srijedu i četvrtak, od 22. do 24. listopada u terminu 17 do 19:30 sati, dok će u Splitu biti tjedan kasnije - ponedjeljak, utorak i srijedu, od 28. do 31. listopada također u terminu od 17 do 19:30 sati. Cijena radionica je 99 eura, a Šumer najavljuje i poklon za svaku polaznicu ili polaznika.
Više informacija doznajte na ovoj poveznici.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....