KREMASTA I PUNA OKUSA

NAŠ NAJDRAŽI RECEPT ZA KREM JUHU OD GLJIVA: Jedini trik za pripremu koji će vam trebati!

 Marko Miščević / HANZA MEDIA
Za pripremu najkremastije juhe od gljiva ćete trebati izdvojiti samo 30 minuta!

Patricia Wells je slavna američka autorica kuharica s višegodišnjih iskustvom koja je proputovala svijet, uključujući i Francusku. U svojoj nedavno objavljenoj kuharici My Master Recipes s čitateljima dijeli trikove kako hranu učiniti ukusnijom i dovesti ju na ''drugu razinu''! Tako je podijelila i trikove za ukusnu gustu juhu od gljiva.

Sve je u gljivama

Ona koristi sušene vrganje koje prvo samelje u prah, a zatim namače u punomasnom vrhnju 24 sata što stvara dubok, zemljani okus. Ako ovim sastojcima dodate temeljac i malo soli, imate recept Patricie Wells za najukusniju kremastu juhu od gljiva. Ukrasite ju nasjeckanim vlascem, maslinovim uljem i oduševiti ćete sve!

Marko Miščević / HANZA MEDIA

Svidio vam se članak? Pročitajte još!

Naša omiljena juha od gljiva

Juha od vrganja

Gusta juha od krumpira i vrganja

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. studeni 2024 20:21