UTRKA UBRZANJA

Video: Konačni odgovor na pitanje koji je pogon bolji, Audijev Quattro ili XDrive BMW-a!

Video je objavio YouTube kanal CAR, i prikazuje BMW M5 Competition i Audi RS6 Avant u južnoafričkim specifikacijama

Audi RS6 Avant i BMW M5 Competition

 YouTube Screenshot

Vjerojatno ste već vidjeli mnogo utrka ubrzanja, od kojih je dobar dio imao BMW-a M5 Competitiona ili Audi RS6 Avanta u glavnoj ulozi. Danas možete vidjeti kako se dva cijenjena njemačka rivala utrkuju jedan protiv drugog na ravnoj pisti.

Video je objavio YouTube kanal CAR, i prikazuje BMW M5 Competition i Audi RS6 Avant u južnoafričkim specifikacijama. To ipak ne mijenja mnogo u usporedbi s onim što imamo ovdje u Europi. RS6 Avant koristi 4,0-litreni twin-turbo V8 sposoban za 592 KS (435 kW) i 800 Nm okretnog momenta pri 2050 o/min. Ove brojke prenose se na sva četiri kotača putem automatskog mjenjača s osam stupnjeva prijenosa i Audijevog Quattro sustava pogona.

image

Audi RS6 Avant

YouTube Screenshot

Nasuprot njemu je BMW M5 koji koristi 4,4-litreni twin-turbo V8 sa 626 KS i 750 Nm okretnog momenta. Snaga doseže sva četiri kotača zahvaljujući elektronički upravljanom xDrive AWD sustavu i osamstupanjskom M Sport automatskom mjenjaču.

image

BMW M5 Competition

YouTube Screenshot

Sada, kada su svi brojevi 'na stolu', što mislite koji će automobil uzeti pobjedu? Hoće li to biti tijesna utrka? Quattro ili xDrive? Svi odgovori nalaze se u videozapisu u nastavku i sve što možemo reći je da se isplati potrošiti 2:38 minuta vašeg života kako biste ovaj dvojac vidjeli u akciji (ako već niste, naravno).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 04:51