AKTUALNO

SMJENA: STIGAO NOVI generalni uvoznik Hyundaija za Hrvatsku

Tvrtka Adriatic Automotive novi je generalni uvoznik Hyundai automobila

Potpisom ugovora i službenim početkom rada od 30. ožujka tvrtka Adriatic Automotive preuzima sve obveze zastupanja Hyundaija za hrvatsko tržište, te preuzima brigu o distribuciji, servisiranju i prodaji Hyundai automobila i originalnih rezervnih dijelova . Zajedno s do sada postojećom mrežom prodajnih i servisnih centara želja je razvijati postojeće poslovanje i pružiti kupcima najbolju uslugu.

Prilikom potpisivanja ugovora predsjednik nadzornog odbora Grand Automotive L.P. Rimon Ben Shaoul je istaknuo - 'Iznimno smo ponosni što smo postali generalni uvoznici Hyundai automobila za Republiku Hrvatsku.

Renome i potencijal Hyundaija je iznimno velik i bez obzira na trenutno stanje na tržištu mi smo uvjereni da ćemo ostvariti planirani rast i razvoj. Iza nas stoji iskustvo rada u autoindustriji, želja za napretkom, te jasna vizija i financijska snaga za ostvarenje željenih ciljeva.'

Zamjenik generalnog direktora prodaje Hyundai Motor Europe Tomasz Balcerzak pritom je naglasio kako su u Hyundaiju uvjereni da je odabran najkvalitetniji partner koji svojim iskustvom i dugogodišnjim prisustvom u regiji pruža sigurnost i potencijal za rast.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 18:56