SHUTTERSTOCK
nije sve izgubljeno

Ubijte dosadu u seksu! Uzbudljivi trikovi koji će vas sigurno izvući iz rutine

Male tajne velikih majstora

Često se događa da partneri upadnu u period monotonije u kojem seks, kao i emocije, odjednom više nisu nešto što nas veseli i uzbuđuje. Čini se kao da je spolna želja iščezla i to je pravi trenutak da u dobro poznate situacije uvedete neke nove emocije. Novi poticaj će povećati spontanost seksualnog čina i otjerati monotoniju umjesto koje će nastupiti strast, uzbuđenje i užitak. Dovoljno je promijeniti neke sitnice kako biste partnera otkrili i upoznali u nekom drugačijem svjetlu.

Mašta kao ključan sastojak

Ispričajte jedan drugome što vas najviše uzbuđuje. Zapišite neku svoju seksualnu fantaziju, a zatim i sve ostale, svaku na zaseban papir. Prepustite se mašti i zapisujte svoje seksualne fantazije, ono što želite da vam on radi i što vi želite raditi njemu. Zatim sve papiriće stavite u staklenku, promiješajte i dok pijuckate šampanjac ili čašu vina, svatko od vas neka izabere tri papirića. Preostaje vam potom samo da zajedno odlučite s kojom ćete od izvučenih fantazija započeti.

Igra zamjene uloga

Mijenjanje uobičajenih uloga u intimnoj situaciji može itekako djelovati uzbuđujuće. Prije svega, važno je odrediti granice do koje vam je oboma ugodno ići. Ako ste vi uvijek bili podloži i prepuštali vodstvo partneru, sada pokušajte preuzeti dominantnu ulogu. Ako ste uvijek vi dominirali, dopustite sada njemu da vas „zaskoči” i vodi. Ono što je važno jest da razbijete ustaljenu shemu.

image
SHUTTERSTOCK

Seks igračke

Seks igračke su idealne za malo pomaknute seksi igrice. Igračke možete koristiti i izvan kreveta. Prepustite mašti na volju tražeći nova i neočekivana mjesta za igru.

Masaža

Masaža može stvoriti vrlo uzbudljivu atmosferu iščekivanja, naročito ako prilikom masaže stimulirate ključne erogene zone. Tijekom same masaže se akumulira toliko intenzivnog seksualnog uzbuđenja da je moguće postići orgazam i bez da dođe do samog snošaja.

image
SHUTTERSTOCK

Gledajte se kako vodite ljubav

Gledanje vođenja ljubavi je vrlo uzbudljiv put prema većem užitku. Postavite ogledalo u neki dio sobe i uvjerit ćete se da će to biti vrlo uzbudljivo i ugodno iskustvo.


Soft vezivanje

Svileni šal ili kravata predigru će učiniti mnogo uzbudljivijom. Osjećaj da ste vezani ponekad, i kod nekih osoba, može predstavljati užitak. Ako je on vaša žrtva, ljubite ga i dodirujte posvuda, osim po onim najvrućijim zonama. Testosteron će mu porasti do neba!


Tijelo kao stol pun poslastica

Kapljica meda ovdje, kapljica čokolade ondje. Malo šlaga na vrhove bradavica i tako dalje i dalje. Nemojte zaobići niti jednu erogenu zonu: ovakva slasna seksi igrica će vas zabaviti i nadražiti.

Linker
30. kolovoz 2024 10:29