IDE ZIMA

Iz udruge Rina zamolili: ‘Potrebne su nam plahte, ako imate stare, darujte ih našim psima‘

Svi koji im mogu pomoći neka se jave na njihov Facebook, kako bi od njih dobili adresu i u koje je vrijeme najzgodnije doći.
 Aleksey Tugolukov/alamy/alamy/profimedia

Iz Udruge za zaštitu i promicanje prava životinja RINA, koja djeluje na području Zagreba, objavili su apel svim svojim pratiteljima. S obzirom na hladnije dane koji se bliže, potrebne su im neke sitnice kako bi psima olakšali živote. Nije riječ ni o čemu posebnom, zapravo, no puno bi im značilo. Odnosno, njihovim čupavim štićenicima, o kojima se brinu najbolje što mogu.

- Drva su spremna, slama je spremna (koristimo je za dnevni boravak kad su njuškice vani) za dnevne nastambe, jer njuškice svakodnevno idu van I provode vrijeme na zraku što je pod normalno. Flis deka trenutno imamo dovoljno. No, fali nam jako plahte na gumu za dječji madrac 120x60 centimetara, da sve njuškice unutra imaju svoj mekani ležaj. Sve koristimo što se brzo i lako da prat i održavati, jer u zimskom vremenu mašine rade non-stop. Molimo Vas za donaciju plahte na gumu za dječji madrac i da nisu s rupama i potrgane - objavili su.

Svi koji im mogu pomoći neka se jave na njihov Facebook, kako bi od njih dobili adresu i u koje je vrijeme najzgodnije doći.

image

VauMijau Banner

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2024 08:04