PUSTOLOV IZ POTOKA

Pseći starčić odlutao od kuće, a onda ga pronašli u nezavidnoj situaciji

Hvatač koji mu je došao u pomoć uspio ga je, uz pomoć prolaznika, izvući iz nevolje
 Azil Dumovec

Situacija se na prvu činila crna poput njegove dlake. Sklupčani pas koji leži u potoku i ne miče se ne obećava, no situacija se naglo promijenila kad je stigla pomoć. Otkriveno je kako sčupavac u koritu potoka u zagrebačkoj Dubravi zove Max i kako pravi pustolovni starčić

- Uočen je u koritu jednog potoka u Dubravi. Nakon dojave građana da pas ne može sam izaći iz potoka i da djeluje nemoćno, u pomoć mu je priskočio naš Domagoj. Max je star i slabo pokretan pas. Imao je sreće što je potok gotovo presušio. Da je razina vode bila viša, tko zna kako bi sve završilo?!

image
Azil Dumovec

Ovako se naš kolega spustio do njega i pomagao mu da se uspne. On je psu pridržavao stražnji dio tijela, a pri njegovu izvlačenju na sigurno pomagali su i građani. Odahnuli su kad je Maxu očitan čip. Živi u susjedstvu, a kad smo ga vratili kući, doznali smo da ga njegovi ljudi traže već dva dana - objavili su iz Dumovca.

Ne treba ni reći kako su Max i njegovi vlasnici bili sretni što se ponovno vide, nakon što su dva dana proveli odvojeni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:48