LIČ

Domaći azil ima nove stanare: ‘Ovo su drugačije ‘njuškice‘, nisu za udomljavanje‘

U jednom dijelu glavnog dvorišta nakuplja se voda, bilo od pranja ili kišnice i upravo to je dom za nove životinje
 Sklonište za nezbrinute životinje Lič

Iz Skloništa za nezbrinute životinje Lič objavili su kako kod njih žive i malo drugačije ‘njuškice‘. I ne, uopće se ne radi o psima, nego sasvim drugim, divljim životinjama koje se ne udomljavaju, kažu u šali.

U skloništu, naime, imaju nekoliko dvorišta. Prednje kod kuhinjice i ambulante, bočno pokraj "hotela" (tako zovu bokseve u sklopu zgrade), glavno koje je velika zelena površina između zgrade i bokseva i bočno koje je veliko kao glavno i ono pred "hotelom" zajedno, zeleno, prostrano...

image
Sklonište za nezbrinute životinje Lič

U jednom dijelu glavnog dvorišta nakuplja se voda, bilo od pranja ili kišnice. I to nije baš čista voda jer je tu ipak zemlja, trava... Kad se psi "uvale" u taj bazen, ne izađu baš nešto čisti. U početku su zaposlenici malo prigovarali zbog toga, ali sad su se tu, na opće iznenađenje, pojavili novi stanari.

- Ne znamo da li krekeću kad nema nikoga, ali dok se mi motamo onuda vjerujte da živahno skaču. Žabice! Nismo sigurne koliko ih ima, pet ili šest sigurno, imena još nemaju jer ih ne razlikujemo, ali one ionako nisu za udomljenje. Ne znamo što naše njuške misle o njima, ali znamo da im ne smetaju. Pa evo, da ih vidite i vi. O vrapcima nećemo, njih je stvarno puuuuuuno... - objavili su iz Liča.

image
Sklonište za nezbrinute životinje Lič
image
Sklonište za nezbrinute životinje Lič
image
Sklonište za nezbrinute životinje Li

image

VauMijau Banner

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 22:03