URNEBESNO

Popularna snimka: Pogledajte kako ova medvjedica izgleda nakon što se izvuče iz brloga

Mnogima je njeno ponašanje bilo simpatično
 Volodymyr Tarasov/Avalon/Profimedia

Gotovo deset milijuna pregleda skupila je snimka jednog medvjeda koja od kolovoza neprestano ‘kruži‘ društvenim mrežama. Prizor je toliko urnebesno smiješan da je jasno zbog čega popularnost snimke još uvijek ne jenjava. Svemu, sasvim sigurno, doprinosi tekst iznad videa. On je jednostavan i kratak - kaže, mislimo da je ovaj medvjed naša ‘sprit animal‘. Sudeći po komentarima, mnogi ljudi dijele taj stav.

Junakinja videa je medvjedica koja živi u jednom skloništu za životinje te vrste u Ukrajini (nije poznato kada je točno snimka nastala), u kojem se zbrinjavaju medvjedi koji su radili u cirkusima. Riječ je o nesretnim životinjama koje su trpjele zlostavljanje cijelog svog života i na tom su mjestu konačno pronašle svoj mir.

Kao što vidimo na snimci, neki od njihovih štićenika ponekad nisu raspoloženi za početak dana. Tako se ova medvjedica izvukla iz svojeg brloga, pogledala oko sebe, a onda se odlučila vratiti unutra kako bi još malo odspavala. Mnogima je njeno ponašanje bilo simpatično, a izraz na njenoj njušci podsjetio ih je na njih same kad se ponedjeljkom ujutro bude kako bi otišli na posao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 08:34