SVI SU GLEDALI

Mučan prizor u luci na Lošinju: Tijelo mačke pola dana plutalo u moru, na kraju su volonteri došli po njega

Ne zna se je li životinja sama pala u more ili ju je netko bacio, no mnogi sumnjaju na kazneno djelo
 Društvo za zaštitu životinja Mali Lošinj

Mučan prizor zatekla je u četvrtak volonterka Društva za zaštitu životinja Mali Lošinj u luci na Lošinju. Dojavili su joj da u moru pluta mačka, pa je ona nakon posla otišla izvaditi tijelo iz mora. Premda je znala da će prizor biti mučan, on ju je svejedno potresao.

- Nevjerojatno je da baš nitko drugi, osim samohrane majke koja je cijeli dan radila, nije mogao otići po mačku koju su turisti gledali na lijep sunčan dan kako mrtva pluta. Ako znate čija je, javite nam - objavili su iz udruge i dodali kako su najprije o svemu obavijestili komunalne redare, no rečeno im je da su oni na drugom mjestu, pa su odlučili sami maknuti maleno tijelo iz mora.

Ne zna se radi li se o nesretnom slučaju ili je nesretnu životinju netko namjerno bacio u more, s namjerom da se utopi. Premda ima mačaka koje znaju plivati, nije to slučaj sa svima. Što se točno dogodilo i kako je mačka završila u moru se vjerojatno nikada neće saznati, premda su mnogi uvjereni kako nije sama upala te da je ovdje riječ o kaznenom djelu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 00:25