U-LA-LAUREN!

Sve pršti od seksepila: Zaručnica jednog od najbogatijih ljudi na svijetu pokazala bujne atribute u zavodljivoj čipki

Lauren i Jeff su se na događaju družili s brojnim slavnim zvijezdama, a u New York su stigli helikopterom

Lauren Sanchez 

 Andrea Renault/Afp

Poduzetnik Jeff Bezos i njegova zaručnica Lauren Sanchez prisustvovali su večeri "Caring for Women" koju je organizirala grupa Kering. Međutim, svu je pažnju ukrala upravo Lauren koja je zablistala u glamuroznoj dugoj haljini.

Dugu haljinu krasio je duboki dekolte, a bila je napravljena od čipkastog materijala s uzorkom cvijeća. Haljinu je dizajnirao Oscar De La Renta, a kako piše Daily Mail, cijena joj je 9000 dolara.

image

Ashley Graham, Lauren Sanchez, Jeff Bezos, Jonathan Tisch, Lizzie Tisch, Priyanka Chopra Jonas iAlessandra Ambrosio

Dimitrios Kambouris/getty Images/profimedia/

Uz haljinu je Sanchez iskombinirala jednostavan nakit, a kosu je pokupila u elegantnu punđu. Na prestižnom događaju su bile i druge slavne zvijezde, uključujući Ashley Graham, Alessandru Ambrosio, Priyanku Chopru, s kojima su se Lauren i Jeff družili na događaju.

Kako piše strani medij, Jeff i Lauren su u New York stigli helikopterom, a potom su ušli u svoj automobil otporan na metke.

image

Lauren Sanchez

Andrea Renault/Afp

Lauren i šef Amazona već su nekoliko godina zajedno, ali nije poznato kad su točno započeli svoju vezu. Njihova je romansa otkrivena u siječnju 2019. godine, u vrijeme kad su oboje bili u braku s drugim ljudima. Kratko nakon se Bezos razveo od svoje supruge Mackenzie Scott s kojom je bio 25 godina i s kojom ima četvero djece. Lauren se također ubrzo razvela od bivšeg supruga Patricka Whitesella.

U javnosti su se zajedno prvi put pojavili u svibnju 2019., a od tada ne skrivaju svoju zaljubljenost. Prošle su se godine zaručili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 14:51