KRALJEVSKA OBITELJ

Skandali im se samo nižu: Sin norveške princeze ponovno uhićen, prekršio je zabranu prilaska nakon zlostavljanja bivše

Mariusa je ranije bivša djevojka optužila za psihičko i fizičko zlostavljanje nakon čega su ga uhitili

Marius Borg Høiby

 Håkon Mosvold Larsen/afp/profimedia

Sin norveške princeze Mette-Marit, 27-godišnji Marius Borg Høiby, ponovno je uhićen. Kako piše norveški tabloid Se og Hør, Marius je prekršio zabranu prilaska svojoj bivšoj djevojci.

Princezin sin je uhićen u petak navečer nakon što je u subotu, 7. rujna, navodno uznemiravao svoju bivšu SMS porukama i pozivima sa skrivenog telefonskog broja. Policija je, kako pišu strani mediji, početkom rujna dobila informaciju da je u više navrata kontaktirao svoju bivšu, unatoč zabrani.

image

Marius Borg Høiby

Lise Åserud/afp/profimedia

"Odlučeno je da ga trebamo uhititi zbog opasnosti od ponavljanja prekršaja", pisalo je u priopćenju policije.

Kasnije je odvjetnik Øyvind Bratlien za VG potvrdio da je Høiby pušten na slobodu. "Høiby je uhićen jer je u subotu, 7. rujna, navodno jednom, unatoč zabrani prilaska, sa skrivenog telefonskog broja kontaktirao žrtvu. Høiby to osporava i ne priznaje krivnju", rekao je odvjetnik.

image

Marius Borg Hoiby i Mette-Marit

Lise Aserud/Afp

Inače, Marius je u kolovozu priznao da je fizički i psihički zlostavljao svoju bivšu djevojku pod utjecajem alkohola i droga. Djevojka koja ga je prijavila je nakon napada dobila potres mozga te je završila u bolnici. Ona je izjavila kako ju je princezin sin zlostavljao dok su bili u vezi od 2018. do 2022. godine, a sve je objavila javno putem Instagrama.

Mariusu je 2. rujna naređena zabrana prilaska do 2. ožujka 2025.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 14:32