VELIKA PODUDARNOST

Roman bivše zaručnice Liama Paynea privukao veliku pozornost: Je li ovim detaljem predvidjela pjevačevu tragičnu smrt?

U jednom trenutku Mallory posjećuje Olivera koji želi sebi okončati život na balkonu...

Liam Payne i Maya Henry

 Mcc/Spread Pictures/Profimedia/Mcc/spread Pictures/profimedia

Bivša zaručnica pjevača Liama Paynea, Maya Henry, opisala je u svom fiktivnom romanu "Looking Forward" opasnu scenu na balkonu, prenosi Page Six. "Looking Forward" inspiriran je zapisima koji su nastali kada je Henry izlazila s Payneom od 2018. do 2022. godine.

U knjizi su glavni likovi Mallory Hunt i Oliver Smith iz boy benda 5Forward. U jednom trenutku Mallory posjećuje Olivera, koji se zbog droge ponaša čudno te iznova i iznova jako udara samog sebe te tako postaje jako bijesan. Mallory preklinje Olivera da se prestane povrjeđivati. Zatim u sljedećoj sceni Oliver želi sebi okončati život pa na balkonu viče: "Ubit ću se. Želim umrijeti." Ipak, s balkona pada Mallory, ali srećom neozljeđena.

image

Liam Payne i Maya Henry

Jamie Mccarthy/getty Images/profimedia/Jamie Mccarthy/getty Images/profimedia

Ima podudarnosti između podataka o tragičnoj smrti pjevača i radnje romana. Kao što znamo, Payne se ponašao nedolično u hotelskom predvorju, a u jednom je trenutku čak razbio svoj laptop prije nego što su ga morali odvesti natrag u sobu. Na internetu su se pojavile i neprovjerene fotografije koje pokazuju navodno Payneovu razorenu hotelsku sobu, a na jednoj se fotografiji vidi razbijeni televizijski ekran.

Poznato je da se pjevač borio sa zlouporabom opojnih sredstava i mentalnim zdravljem. Netom prije tragedije, hotelski je radnik kontaktirao policiju zbog "agresivnog muškarca koji je možda pod utjecajem droga ili alkohola", a ubrzo nakon toga čuo se glasan zvuk u dvorištu hotela. Bio je to zvuk pada pjevača s trećeg kata.

Inače, nedavno je Henry u podcastu "Internet Is Dead" govorila o tome kako je pjevač nju, njezine prijatelje i obitelj stalno kontaktirao te je često znao govoriti da će umrijeti. "Stalno mi je slao poruke, otkako smo prekinuli: ‘Oh, nije mi dobro. Umrijet ću. Ne ide mi dobro‘", prepričavala je Henry koja je Payneove poruke smatrala "taktikama manipulacije", odnosno vjerovala je da joj to pjevač govori kako bi se ona osjećala loše jer nisu više skupa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. listopad 2024 16:38