OGLASILA SE

Sharon Osbourne kritizirala glazbenu industriju nakon smrti Liama Paynea: ‘Svi smo te iznevjerili...‘

Supruga slavnog glazbenika je odala počast pjevaču i poručila kako nije imao potporu industrije koja mu je bila potrebna

Sharon Osbourne, Liam Payne

 Tolga Akmen/Afp/Ana M. Wiggins/Press Image Library/Avalon/Profimedia

Sharon Osbourne, supruga legendarnog ‘oca heavy metala‘ Ozzyja Osbournea, oglasila se oko smrti Liama Paynea, koji je preminuo u srijedu nakon tragičnog pada s trećeg kata hotela. Sharon je rekla kako su ga "svi iznevjerili", a podijelila je i njegovu fotografiju.

"Liame, srce me boli. Svi smo te iznevjerili. Gdje je bila ova industrija kad si ju trebao? Bio si samo dijete kad si ušao u jednu od najtežih industrija na svijetu. Tko je bio u tvom kutu? Počivaj u miru, moj prijatelju", napisala je ona.

Liam je u svijet glazbe ušao sa samo 14 godina. Tada je išao na audiciju za "X Factor", show u kojem je jedno vrijeme Sharon bila član žirija. Na audiciju se vratio i dvije godine kasnije te je tada postao dio benda One Direction. Sharon nije bila u žiriju kad se on natjecao, ali su se poznavali preko bivšeg menadžera grupe One Direction, Simona Cowella.

Nakon Payneove tragične smrti se oglasio i Louis Walsh, također član žirija "X Factora" koji je imao priliku upoznati Liama 2008. godine, na njegovoj prvoj audiciji. "Ne, neću reći ništa. Užasno je", rekao je Louis za irski Mirror.

image

Liam Payne

Daniel Leal/Afp

Glazbenik je preminuo nakon pada tijekom kojeg je zadobio teške ozljede koje su dovele do "unutarnjeg i vanjskog krvarenja". Čim je osoblje hitne pomoći stiglo na mjesto nesreće, potvrdili su da je preminuo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. listopad 2024 13:12