NAKON OI

Kate Middleton i princ William oglasili se i iznenadili opuštenim izdanjima: ‘Ponosni smo...‘

Kate se već neko vrijeme bori s rakom, a od svoje se dijagnoze jako rijetko pojavljuje u javnosti i oglašava na društvenim mrežama

Princeza Kate Middleton i princ William

 Instagram

Tim Velike Britanije osvojio je ukupno 65 medalja na ovogodišnjim Olimpijskim igrama, uključujući 14 zlatnih, 22 srebrne i 29 brončanih. Na velikom uspjehu su im čestitale brojne zvijezde, među njima i princ William i princeza Kate Middleton, koja se već neko vrijeme bori s rakom.

"Od svih nas koji gledamo od kuće, čestitamo timu Velike Britanije", rekla je Kate u videu objavljenom na njihovom službenom Instagramu, a William dodao: "Bravo za sve što ste postigli. Svima ste nam bili inspiracija."

Middleton je na snimci izgledala vrlo raspoloženo i nije skidala osmijeh s lica. Nosila je prugasti džemper, sličan onom koji je nosila u videu u kojem je otkrila da se bori s teškom bolešću.

image

Kate Middleton i princ William

Instagram

Osim njih su se u videu našli i reper Snoop Dogg, bivši nogometaš David Beckham, voditeljica Emma Willis, sprinter Michael Johnson i brojni drugi.

"Bravo, tim Velike Britanije, kakvo nevjerojatno putovanje. Svaki sportaš je pokazao ogromnu predanost, srce i strast. Učinili ste nas sve ponosnima", pisalo je u opisu videa.

Ni William ni Kate nisu bili prisutni na ovogodišnjim OI u Parizu. Ona se posljednji put u javnosti pojavila na Wimbledonu u srpnju, a nakon toga se, kako su pisali strani mediji, odlučila povući iz javnosti.

image

Kate Middleton i princeza Charlotte

Aaron Chownpool Supplied By Splash News/splashnews.com/splash/profimedia

Dolazak na Wimbledon je princezi bio drugi izlazak u javnost nakon što je otkrila da se bori s rakom. Ranije je Middleton prisustvovala "Trooping the Colour" paradi uz supruga i njihovu djecu Georgea, Charlotte i Louisa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 12:57