PONOVO U JAVNOSTI

Kate Middleton održala prve sastanke od otkrivanja dijagnoze: Vratila se dužnostima nakon više od 9 mjeseci pauze

Kate Middleton, princeza od Walesa, 9. rujna objavila je da je završila kemoterapiju...

Kate Middleton, princeza od Walesa

 Action Plus Sports Images/alamy/alamy/profimedia/Action Plus Sports Images/alamy/alamy/profimedia

Princeza Kate Middleton vratila se kraljevskim dužnostima po prvi put otkako je u ožujku otkrila da se bori s karcinomom, prenosi People. Princeza od Walesa održala je sastanak s osobljem palače Kensington te članovima svog tima na projektu "Centre for Early Childhood".

Projekt ispituje, prema Peopleu, kako su iskustva u ranom djetinjstvu često temeljni uzrok današnjih najtežih društvenih izazova kao što su ovisnost, raspad obitelji, loše mentalno zdravlje, samoubojstvo i beskućništvo. Princezino prisustvo na sastancima označava povratak na posao i angažmane tijekom sljedećih mjeseci.

image

Kate Middleton, princeza od Walesa

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Kao što znamo, Middleton je 9. rujna objavila da je završila kemoterapiju, a čini se da je sada spremna preuzeti i kraljevske angažmane za koje je zadužena.

"Kako se ljeto bliži kraju, ne mogu vam opisati kakvo je olakšanje što sam konačno završila s kemoterapijom. Posljednjih devet mjeseci bilo je nevjerojatno teško za nas kao obitelj. Život kakav poznajete može se promijeniti u trenu i morali smo pronaći način da prebrodimo olujne vode i nepoznati put", objavila je nedavno na Instagramu.

Potencijalno se očekuje da će princeza sudjelovati na nedjeljnoj službi sjećanja u znak podrške kraljevskoj obitelji, veteranima i njihovima obiteljima 10. studenog te na godišnjem koncertu sljedećeg mjeseca u Westminsterskoj opatiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 12:56