IZVORI TVRDE

‘Jennifer je morala biti Benu više mama nego žena! Nije ni svjestan kako njegova negativnost utječe na ljude oko njega‘

Izvori bliski uskoro bivšem paru tvrde da nije lako biti partnerica Bena Afflecka...

Ben Affleck i Jennifer Lopez

 -/instar Images/profimedia/-/instar Images/profimedia

Jennifer Lopez dugo se, čini se, borila s promjenama raspoloženja svog uskoro bivšeg supruga Bena Afflecka. Pjevačica i glumica pokušavala je kontrolirati to njegovo loše raspoloženje, brinula se za svog 52-godišnjeg supruga, a često mu je bila poput majke, tvrde izvori za magazin People.

Izvori bliski slavnome paru tvrde da je Ben često bio frustriran i imao svoje "mračne epizode", iako je uz sebe imao podršku i ljubav lijepe supruge i troje djece koje ima s bivšom Jennifer Garner.

"Jennifer je provela puno vremena brinući se da Ben bude sretan i da ima sve što mu treba", rekao je izvor za People te dodao da joj je on više bio poput sina, a ne partnera.

"Način na koji se brinula za njega bio je gotovo dječji. Prijatelji su je stalno podsjećali da ona nije odgovorna za njegove osjećaje. Ponekad je bio vrlo čudljiv i mračan, a Jennifer je potpuna suprotnost. Ona je jako zahvalna na svemu što ima", dodao je upućeni izvor.

Izvor blizak njegovoj drugoj bivšoj supruzi, Garner, također tvrdi da se Affleck nikada nije dobro nosio sa stresom.

"Nema dobre vještine suočavanja sa stresom. Lako se frustrira i često je neraspoložen. Kad je opušten i dobro raspoložen, predivno je biti u njegovoj blizini. Ali češće je uzrujan ili frustriran. Često mu se dogodi da se dogodi neka sitnica i već nastupi promjena raspoloženja. A on zaista ne razumije koliko njegovo loše raspoloženje utječe na ljude oko njega. Jednostavno ljudima nije ugodno biti okruženi takvom vrstom negativnosti", objasnio je izvor, prenosi Daily Mail.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Michael Tran/Afp

No, čini se da je ovih dana glumac sretan što je sada samac.

"On je odmah bolje čim ima poslovne projekte. Bio je sjajan i kad su djeca u pitanju. Sad radi točno ono što želi i čini se jako sretnim", tvrdi izvor.

Magazin People također navodi da su se Jen i Ben razdvojili zbog "udaljenosti" jer je ona stalno putovala zbog posla. Navodno je non-stop bila zaposlena otkako su se ponovno spojili 2021. Radila je na osam filmova - glumila, producirala, radila glazbu... Uz sve to, snimala je i kampanju, promovirala beauty proizvode, lansirala Delolu i stvarala novu glazbu. Tu su i modne revije u Parizu, Met Gala, putovanje u Dubai i suradnje s poznatim brendovima. Uz sve to, ostalo je malo vremena za Bena. Planirala je i ljetnu turneju, ali ju je otkazala kako bi se posvetila obitelji.

"No čak i uz njezin užurbani raspored, jako se trudila da stvari među njima funkcioniraju. Sada je tužna zbog kraja braka", otkrio je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 18:12