NAKON 21 GODINE BRAKA

Sjećate se Carrie iz ‘Kralja Queensa‘? Podnijela je zahtjev za razvod, tjedan dana nakon najbolje prijateljice Jennifer Lopez

Glumica i njen suprug su objavili zajedničku izjavu na društvenim mrežama u kojoj su otkrili razlog razvoda

Leah Remini i Angelo Pagan

 Gabriel Bouys/Afp

Američka glumica Leah Remini, poznata po ulozi Carrie Heffernan iz sitcoma "Kralj Queensa", razvodi se od supruga, glumca Angela Pagana. Uskoro bivši par je u braku bio 21 godinu, a na društvenim mrežama su podijelili zajedničku izjavu.

"Nakon 28 godina zajedno i 21 godine braka, odlučili smo podnijeti zahtjev za razvodom. Ova odluka je došla nakon puno promišljanja, i koliko god teško bilo, znamo da je najbolje za nas. Ponosni smo kako smo zajedno to odradili", započeli su pa dodali:

"Da, tužni smo i moramo neke stvari dokučiti kako idemo dalje u naše novo normalno, zajedno u mnogim stvarima, a samostalno u nekim novim. No bili smo najbolji prijatelji godinama. I dalje slavimo blagdane zajedno, gledamo omiljene serije i okupljamo se kao obitelj. Veliko je dakle pitanje - zašto? Da pojednostavimo, oboje smo se promijenili, kao što to ljudi rade, i navikli se igrati uloge koje nam više nisu odgovarale."

image

Leah Remini i Angelo Pagan

Gabriel Bouys/Afp

Par je dodao i kako smatra da je njihov brak bio uspješan.

"Naša je veza i dalje snažna, samo je evoluirala u nešto drugačije. Smatramo da je naš brak koji je tako dugo trajao i pružio toliko lijepih uspomena, posebno odgoj naše nevjerojatne kćeri, je nešto što treba slaviti. Iz naše perspektive, naš brak je bio jako uspješan. Veselimo se stvaranju još lijepih uspomena, samo na drugačiji način", napisali su. Istaknuli su i kako žele biti transparentni oko svog razvoda jer detalje o njemu nisu skrivali ni ranije.

Glumica je vijesti otkrila kratko nakon što je isto napravila njezina najbolja prijateljica Jennifer Lopez. J. Lo je prošli tjedan podnijela zahtjev za razvod braka od Bena Afflecka, nakon što su u braku proveli dvije godine. Leah i Jennifer su se posvađale nakon što se Lopez vjenčala za glumca, ali su se pomirile nakon što je pjevačica naišla na probleme u braku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 09:43