BIVŠI MODEL

Jedna od najljepših žena svih vremena slavila u Grčkoj: I s 54 godine izgleda fantastično u minijaturnom bikiniju!

Slavna manekenka je ovih dana napunila 54 godine, a i danas je brojni hvale zbog mladolikog izgleda

Claudia Schiffer

 Instagram/

Manekenka Claudia Schiffer proslavila je prije nekoliko dana svoj 54. rođendan, povodom kojeg je otišla na ljetovanje u Grčku. Dan nakon svog rođendana je podijelila jedan trenutak s odmora, a pratitelje je oduševila svojim mladolikim izgledom i isklesanom figurom.

Claudia je na snimci nosila bijeli minijaturni bikini te se pohvalila vitkom linijom. Na snimci je pokazala kako joj je na ruku sletio leptir. "Grčki leptir se vratio ove godine za moj rođendan", napisala je ona pa se zahvalila svima na lijepim, rođendanskim porukama.

Njezini su joj se pratitelji javili u komentarima i pohvalili njen izgled. "Izgledaš odlično", "Prezgodna si", "Kakvo tijelo", pisali su joj.

image

Claudia Schiffer

Instagram

Claudiju često hvale zbog mladolikog izgleda, a ona je ranije rekla kako smatra da se "godine moraju slaviti i poštivati". "Postoji razlog zašto imamo torte i zabave na naše rođendane i osjećam se isto oko toga što sam svake godine starija", poručila je.

Inače, manekenka je danas udana za redatelja Matthewa Vaughna, koji je režirao franšizu filmova "Kingsman" te filmove "Kick-Ass", "X-Men: First Class" i brojne druge. Zajedno imaju troje djece, kćeri Clementine i Cosimu te sina Caspara. Prošle je godine Claudia otkrila da su njene kćeri naslijedile njezinu ljubav prema modi.

"Zadržala sam toliko komada tijekom godina, uključujući i moju Valentino vjenčanicu. Moje kćeri su počele nositi moje vintage komade, ali u svom stilu. Volim ih gledati kako slažu svoje outfite", rekla je tada.

image

Claudia Schiffer

Gerard Julien/Afp/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:33