ODUŠEVILA FANOVE

Legendarna manekenka vraća se na reviju Victoria‘s Secreta nakon dugih 19 godina

Američka manekenka je za brend nosila devet revija, a posljednji je put to bilo 2005. godine

Tyra Banks

 Mct/zuma Press/profimedia/Mct/zuma Press/profimedia

Američka manekenka Tyra Banks najavila je svoj povratak na dugo očekivanu reviju brenda Victoria‘s Secret koja će se održati 15. rujna u New Yorku. Vijest je podijelila putem videa na Instagramu u kojem se, uz nju, pojavila i Gigi Hadid.

Na početku videa se može vidjeti Tyra s leđa, a potom i Gigi koja prolazi kroz predvorje hotela. Gigi stiže na recepciju, pritišće zvono, ali Tyra se ne okreće odmah jer je zauzeta prebiranjem pozivnica za reviju. Na jednoj od pozivnica se moglo vidjeti ime Tyra, a nakon što je Gigi drugi put pritisnula zvonce, Banks se okrenula prema kameri.

Tyra je uručila pozivnicu Gigi te joj poručila: "Vidimo se tamo". Hadid je krenula prema izlazu, ali se nakratko okrenula prema legendarnoj manekenki i šapnula joj da je voli.

Banks je za isti brend nosila čak devet revija, a posljednju je nosila 2005. godine.

image

Tyra Banks 1998. godine

Jon Levy/Afp

Gigi je pak hodala na tri revije, a onda je Victoria‘s Secret modna revija bila otkazana. Revija se održavala od 1995. godine pa sve do 2019., a otkazali su je zbog brojnih kritika koje su primali zbog toga što njihovi proizvodi i modeli nisu bili dovoljno inkluzivni. Međutim, revija se vratila 2023. godine u obliku specijalne emisije na Primeu, a u njoj su prikazane raznovrsnije žene i odjeća.

image

Tyra Banks

Stan Honda/Afp

Victoria‘s Secret se sada vraća u svom tradicionalnom formatu, a kako kažu, svojim će korisnicima dati upravo ono što žele. "Glamur, revija, moda, zabava, krila", istaknuo je glasnogovornik brenda.

Osim Tyre i Gigi će na reviji hodati Imaan Hammam, Candice Swanepoel, Grace Elizabeth i brojne druge manekenke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:19