ŽIVOTNI ZAOKRET

Djevojci iz tvornice opruga novac se slijeva na račun, ugovori se nižu: ‘Molim vas, nemojte me probuditi...‘

Hailey Welch odgovorila je na pitanje što muškarca raspameti u krevetu i postala prava senzacija, već ima svog odvjetnika i menadžera

Hawk Tuah djevojka

 Profimedia/

Internet jednostavno ne prestaje pričati o Hailey Welch iz Nashvillea, poznatijoj pod nadimkom „Hawk Tuah djevojka“. Slavu je stekla preko noći zahvaljujući odgovoru kojeg je dala na pitanje koji potez u krevetu raspameti svakog muškarca.

„Moraš im dati taj hawk tuah i pljunuti na tu stvar!“, brzo je odgovorila i pozdravila svog dečka ništa ne sluteći.

Njezina je rečenica koje insinuira oralni seks ubrzo postala pravi hit. Hailey se zbog nenadane slave povukla iz javnosti, no nedavno je objavila vlastitu liniju šešira, gostovala u brojnim podcastima, pojavila se na koncertu, a sada je potpisala i ugovor sa slavnom menadžerskom agencijom The Penthouse piše The Hollywood Reporter. Navodno je od prodaje šešira u samo dva dana zaradila 65.000 dolara.

„Svijet je poludio za Hailey i drago mi je da naš tim može kormilariti tim brodom na putu do slave. Voditelji podcasta koji su ju upoznali bili su u pravu kada su rekli da je dovoljno s njom provesti pet minuta i odmah će te znati zašto ju svi obožavaju“, rekao je osnivač The Penthousea Jonnie Forster.

Hailey se želi fokusirati na izgradnju vlastitih internetskih platformi nakon što je slavu stekla upravo zahvaljujući društvenim mrežama.

„Molim vas nemojte me probuditi iz ovog sna. Prije dva tjedna živjela sam sama s bakom u malom mjestu Belfast u Tennesseeu, a onda sam rekla nešto smiješno i život mi se zauvijek promijenio. Nije li Bog uistinu čudesan? Ne mogu dočekati sve što me još čeka“, rekla je najnovija internetska senzacija.

image

Hailey Welch

/Screenshot - Tiktok

Kako kaže našla je i odvjetnika koji će ju zastupati i predstavljati, a riječ je o Christianu Barkeru iz kompanije Christian Barker & Co.

„Hailey se proslavila svojim humorom, a prijateljima i obitelji inače je poznata kao ženska verzija Theoa Vonna. No nakon što sam ju upoznao na dubljoj razini smatram da će njezina priča djevojke iz ruralne sredine koja je postala poznata preko noći zbog jednog slučajno susreta odjeknuti svijetom“, poručio je Barker.

Ova se karizmatična djevojka proslavila zahvaljujući izjavi o oralnom seksu koji će po njezinom raspametiti svakog muškarca, a mnogi su se korisnici interneta potaknuti njezinom rečenicom okrenuli Redditu ne bi li pronašli žensku alternativu za hawk tuah.

image

Hailey Welch

/Screenshot - Tiktok

„Koja je ženska verzija viralnog hawk tuah poteza?“, upitao je jedan korisnik Reddita, a odgovori u komentarima nikako nisu razočarali.

„Dušo kad te nije bilo počistio sam kuću i skuhao nam večeru. Obavio sam sve bitne zadatke sam bez da si me ti morala podsjetiti da oni postoje“, napisala je jedna korisnica, a ostali su se složili s njom.

„Ovo je baš sladak odgovor, ali mislim da bi bilo malo neugodno to reći tijekom seksa“, nadovezao se netko na njezin komentar i našalio.

„Kupio sam ti Root Beer“, odgovorila je druga korisnica.

U moru šaljivih komentara našli su se oni koji za čudo nisu znali tko je viralna Hawk Tuah Djevojka, ali sudeći prema brzini kojom se njezina popularnost šiti takvih će ljudi možda biti sve manje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. srpanj 2024 11:44