OD PLJUVAČKE DO ZVIJEZDA

‘Hawk Tuah‘ djevojka dala prvi intervju: ‘Javljaju mi se ljigavi muškarci, slušajte što mi je jedan ponudio...‘

Komentirala je i glasine koje kruže o njoj te rekla da većina toga nije istina

Hawk Tuah djevojka

 Profimedia

‘Hawk Tuah‘ djevojka, odnosno Hailey Welch (21), koja je stekla iznenadnu slavu izjavom o pljuvanju tijekom oralnog seksa, dala je svoj prvi intervju i naglasila kako ne želi da je pamte po nesmotrenoj izjavi.

U Plan Bri podcastu komentirala je i glasine koje kruže o njoj te rekla da većina toga nije istina.

- Radim u tvornici. Nikada nisam bila učiteljica i nisu me otpustili zbog viralnog videa, kao što su neki pisali - rekla je Welch.

image

Hailey Welch, poznata i kao ‘Hawk Tuah‘ djevojka

TikTok

- Priča se i da mi je tata pastor, to također nije istina. Moji roditelji nisu uznemireni zbog videa. Njima je to sve urnebesno, imaju smisla za humor i ponosni su za mene - rekla je.

- Oni znaju kakva sam i da se nikad ne zna što će izaći iz mojih usta. To što izađe iz mojih usta je ili pogodak ili promašaj. Ja jednostavno pričam gluposti. No ovo je bio pravi hit. I jednom kad tako nešto kažem, baš slučajno bude kamera uperena u moje lice.

Voditeljica je potom kazala kako je njezina izjava i vrlo kontroverzna te ju je pitala javljaju li joj se sad neki ljigavi muškarci i plaši li je to.

- O da! Čovjek koji mi izrađuje šešire mi je rekao da mu je netko ponudio 600 dolara za teglicu moje pljuvačke. Pa to je odvratno! Na trenutak sam pomislila trebam li to učiniti, ali onda sam rekla: Ne!

Voditeljica je to usporedila s djevojkom koja je zarađivala ispuštajući vjetrove u teglice i prodajući to preko interneta.

Na pitanje što će sada i želi li i dalje biti djevojka koju se povezuje s pljuvanjem, Hailey je rekla da ne želi.

- Ne želim da to bude moj imidž. ‘Hawh Tuah‘ djevojka? Ne želim biti poznata po tome - rekla je u intervjuu čija je jedina tema bilo upravo to.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. kolovoz 2024 16:21